Yritys

Vanerio suunnittelee ja valmistaa kaikki myytävät tuotteensa. Ne ovat suomalaista koivuvaneria, jotka voi halutessaan maalata, petsata, päällystää taikka tapetoida – mahdollisuudet ovat monet.

Vanerion takana on yksi mies, isä, joka haluaa suunnitella ja luoda puusta. Suomen luonto on aina ollut lähellä sydäntäni ja mikä sen parempi materiaali valinta kuin suomalainen koivuvaneri. Se on kestävää, laadukasta ja tyylikästä. Vanerion tuotteet eivät ole lakattuja, jolloin pintaan saa helposti jätettyä oman jälkensä.

Yrityksen päätuote on ”Vanerion modulaariset nukkekodit”. Nukkekodit rakentuvat eri moduuleista. Moduulit rakentuvat eri elementeistä.

Elementtejä ovat esimerkiksi yksittäiset seinät, kaiteet, lattiat, laidat, päädyt, aita-laudat. Seinä- ja lattiaelementeistä saa rakennettua huone-moduulin. Huone- ja katto-moduuleita yhdistelemällä saa rakennettua itselleen nukkekodin. Eri moduuleita voi kasata toistensa päälle ja viereen; täten voit kasata aina erilaisen kokonaisuuden samoista moduuleista. Nukkekodin muotoa ja ilmettä ei ole lukittu vain siihen yhteen, vaan sinulla on valta muunnella ja päivittää nukkekotiasi omanlaiseksesi.

Hyväntekeväisyyttä

Vanerion ikuisuuslupaus on, että jokaista 10 myytyä nukkekoti-pakettia kohden lahjoitetaan 1 nukkekoti hyväntekeväisyyteen. Miksi? Olen itse elämäni aikana saanut niin paljon apua eri elämänvaiheissani, joten on aika antaa jotain takaisin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.